Články

🌍Při Pranic Healing (v překladu to znamená pránické léčení) se pracuje s energií našeho těla. A protože jsme všichni součástí energetického pole Země, můžeme se propojit. Stejně jako při telefonování. Můžeme se navzájem "dotknout slovem", rozesmát, uklidnit, posílit...

Malé radosti

26.03.2020

Jednou z mých velkých dnešních radostí je večerní meditace spojených srdcí. Opět propojíme svá srdce a prozáříme to tady další dávkou lásky a světla. Navíc využijeme moudré léčivé energie k sebeléčení, kterým Vás během meditace provedu. Dnes večer ve 21 h se těším na meditovanou v živém vysílání na mém Instagramovém účtu @eliska.gottfriedova

Některé dny jsou prostě takové. Vykročím z postele špatnou nohou, na co sáhnu, to se pokazí nebo to nefunguje. Jako bych byla zahalená do tmavé mlhy. Všechno na mě padá, včetně smutku a tíhy.

Meditace spojených srdcí je jako elixír, který aktivuje naše srdce, duchovní napojení a také nám umožňuje přispět celku něčím krásným.

"Myšlenky jsou síly. Stále více lidí to uznává. Můžeme dosáhnout něčeho pozitivního prostřednictvím pozitivních myšlenek."

Cítím to stále silněji. Vidím to v každé situaci, kterou v životě prožívám. Ukazuje se to při všech terapiích, které s lidmi dělám.

Stojíme na prahu dalšího roku a nabízí se téma novoročních předsevzetí. Všichni však dobře víme, jak to s nimi většinou dopadá... Místo předsevzetí vám raději nabízím otázku, kterou jsem se naučila od Teal Swanové.

Přijmout zimu

27.11.2018

Už je to tady zase. S nastupující zimou je chladněji a ubývá světla. Je vůbec něco, co bychom mohli udělat, aby pro nás byla zima příjemná? Dnes jsem prožila něco, o co bych se ráda podělila.

Eliška Gottfriedová - DOTEK PRÁNY, Na Dračkách 770/4, 16200 Praha 6
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky